keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Arskat.

Mä vaan tykkään näistä. Ihan tilpehööriä, mutta mun kesän ykkösjutut.

maanantai 27. huhtikuuta 2009

Gladiaattorit.

Lämpimät säät houkutteli pikkugladiaattorin esiin viikonloppuna. Ihanaa kun ei tarvitse pukea itseään kymmentä minuuttia ulos. Mun ihka ensimmäiset gladiaattorit löyty eBaysta, mistäpä muualta..

sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Leopardia.


Tässä se taas nähdään mitä sopulismi saa aikaan. Ja ennen kaikkea muotiblogit. Minä, suuri eläinkuosejen inhoaja haaveilen seepraleggaresita, käärmekengistä ja kaikesta mahdollisesta leopardikuosissa. Noloa. Siis se, kuinka sitä vahvinkin lipsahtaa. Mä muistan kyllä kuinka joskus haukuttiin "porkkanahousuja" blogeisessa vimmalla, mutta hei mitä kummaa, nyt niitä on joka toisella. Tarkotus ei ole puhua asiasta negatiivisesti, se on vaan jännää miten mieli muuttuu. Kohta varmaan fiorellakin on taas muodissa. :P Njoo. Farkkujakku on huippukiva, en taida alkaa raastamaan sitä ollenkaan. Se menee näinkin. Kesällä se pitää yhdistää romanttiseen hörsömekkoon ja sandaaleihin. Kesä, missä sä oot?

lauantai 25. huhtikuuta 2009

Pikkulöytöjä.

Huomaa että on tulossa vanhaksi kun lukee into pinkeenä MeNaisia. Kolmekymmenta on edessä kolmen vuoden päästä, joten MN on toki tullut otettua lukemistoon. No oli miten oli, siellä on aina kivoja pikku osioita muodista ja vaatteista, joten viikottain mä mietin mitä sieltä kelpuuttaisin vaatevarastooni.

Mä en vaan jotenkin pääse liivin makuun, en osaa siis käyttää niitä. Mulla on paljettiliivi jajajaja... pari muuta. Mutkö mä en osaaaaaaa! Nää on kuitenkin hienoja, miten ja missä, I don't know.
Tosi omaperäistä, mutta mä tahtoisin nahkatakin. Millasen, sitä en tiedä. Lisäksi se teettää han kaluuksia, että mun on vaikea sijoittaa rahaa johonkin kalliiseen. Seuraava on hieno, hippasen kallis tosin. Mutta haaveiluja varten nää kuvatkin tähän on lätkästy.
Mä en itseasiassa tiiä onko mun reiät mennyt jo umpeen. Oon niin kova käyttämään klipsikorvakoruja. Jos ei, niin nää renkaathan on ihana, söpöt ja suloiset.

perjantai 24. huhtikuuta 2009

Tyhmästä päästä ja silleen.

Ne paljettileggarit mitkä tilasin... not so paljettileggarit. Voi hitto että voikin tyyppi olla tyhmä. Siinähän tuotteessa luki selvällä Lontoon kielellä että sequin effect leggings. No juu, eipä tuo nyt maailmaa kaada. Kivat ne on nääkin härpäkkeet mitkä sieltä suvaitsi mun luokseni saapua. Ja halvat. Yhteensä postikuluinen jonkun kympin.
Kengät on Seppälän alelöydöt. Euro ysiviis. Ei paha.

Ainiijoo. Yks päivä mukaan tarttui rannekoru. Se oli söpö ja halpa.




Illan ilostuttajana tietenkin Salkkarit. Yksinoikeudella. :D



torstai 23. huhtikuuta 2009

Kun tulee kesä..

...saa taas mennä Pyynikin näkötornin terassille kahville ja munkille. Nam.
...kesäsandaalit ja ballerinat pääsevät varastosta. Niilä on jo varmasti mua ikävä.



...pääsee makoilemaan koiran kanssa aurinkoon. Meidän pihalle paistaa aurinko aamupäivästä iltaan saakka. Ihanaa.

...innostuu taas ottelemaan omia "taidekuviaan".
Can't wait.

tiistai 21. huhtikuuta 2009

Sunny tuesday.

Töitten jälkeen ajattelin lähteä väsyneenä Pirkalaan Veskaan. Haaveissa siinsivät ihanat seepra ja pantterikuosit. Pienen pieni vastaisku oli se, että mulla ei ole rahaa. Tiesin siis että tyytyminen olisi alelumppuihin. Mutta siitähän blogon nimikin tulee. Mä ostan melkein ainoastaan alesta tai kirppikseltä. Mä en raaski sijoittaa kolmeakymppiä Hennes & Mauritzin hommeleihin. Et nou tänks vaan.Ulkovermeet. Mä taidan kyllä olla rakastunut tohon takkiin, vaikka sillon kun tuli niin epäilin sitä ja melkein lähti palautukseen.
Pilottilasit ostin miestenosastolta ja maksoi vaan 2 euroa. Kyllä, toiset arskat jo tänä keväälle.


Takki, 9 euroa. Mulla ei oikeasti ole tarpeeksi takkeja keväälle.
Toppi/mekko. Aika ihana ja sulonen. Kesälle. Nam. Yllätys yllätys, en ajatellu tota paitaa sinne alle.

Edessä loistava tulevaisuus.

Mulla on iso varasto aurinkolaseja. Mitä enemmän, sen parempi. Kuinkakohan monet tänä kesänä saa ostaa?


maanantai 20. huhtikuuta 2009

Paljetit.

Tuhlauksen Tyyliä metsästämässä blogia lukiessa iskee monesti ihailuun varjostettu kateus. Nainen on löytänyt itsensä ja paljetit. Ne paljetit, paljetit. Ah. Mä tein äsken jotain varmasti maailman tyhmintä ja tilasin eBaystä paljetti leggarit. Mitä hittoa, missä mä niitä käytän? Voin ehkä syyttää kaikesta krapulaa joka on iskenyt kun sata vasaraa. Poimin eBaysta muitakin paljetti-ihanuuksia. Voinks mä saada ne kaikki?

Varsinkin nyt blogia hiljaisuudessa kirjoittaessani on tullut fiilis, että miksi mä edes tahdoin alkaa tätä väsäämään. En jaksa meikata jokapäivä ja mun asut ovat usein tosi tavallisia. Ei pelkkä GT tee tyyliä, pitäs olla rrrrohkeutta paljon enemmän kun mulla nyt sitten onkaan. Rohkeus sisältää myös paljetit arkikäytössä. Mulla on ollut pari muutakin blogikokelua ja joo, niitä oli kyllä kiva lukea. Eli siis ihan itselle sitten vaikka vaan.

sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Huulipunaviidakko.

Lipstick Jungle ei oo perinteinen mun suosikkisarja, juoni ei edes niin mukaansatempaava ja ehkä hömppäkin mitä kaipaisin. Siitä puuttuu jotain. Miksi ihmeessä se sitten koukuttaa? Miksi mä kulutan sunnuntaini katsomalla viisi jaksoa putkeen. Pakko sen olla edes vähän hyvä. Ja onhan se. Vaikka mua ärsyttääkin, että Victory Ford ja Joe Bennet ei muka ikinä saa toisiaan, että se ajotus on aina muka väärä. Miksei ne saa sanoja ulos suustaan?

Victoryn vaatteet on kyllä niiiiiin ah. Ja Lindsay Price on aika hot ja kaunis.
Mä etin pitkään sellasta valkosta hametta jossa oli ihan sikana pientä röyhelöä kerroksittain. Se oli Victoryllä päällä liikkeen avajaisissa. Korkeavyötäröinen ja aika muhkea. Voi rakkaus.

lauantai 18. huhtikuuta 2009

Lauantai.

Tampereen käynti ei ihan niinku ollut menestys. Mitään mitä etittiin, eli hiiliä, ei löytynyt. Mutta enihau, lumisessa ja aurinkoisessa naapurissa olin näin. Illalla ulos.





Ah, niin. Seppälästä kyllä löytyy kivojakin. Musta oli aivan uskomatonta että mun kokoa olevat kengät löytyi alle kahdella eurolla. Anbiliiivible.