keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Enpä tiijä niin.

Mä olen metsästänyt nyt farkkushortseja hetken. Sellasia ei lörppöjä, ei liian lyhyitä, muttei liian pitkiä. Koskarin siis kiersin, enkä löytänyt, kaikissa oli jotain vikaa. Mutta sitten, omituista kyllä, löysin huippukiva yksilöt KappAhlista. Musta on mystistä, että siellä on to-della paljon kivoja vaatteita. Mitä on tapahtunut? Missä on ne kaikki tylsät, liian helpot keski-ikä vaatteet? Njoo, ei auta valittaa.
Kuitenkin farkkushortsit siis ostin. Rakastuin lievästi myös tuohon pantteripaitaan, mutta livenä se oli hyvin leveä, liian leveä. Ja koska mä olen itsekin vähän leveä, niin en kaipaa enää mitään mikä leventäisi lisää. ;) Kuvissa paita näyttää kivalta, joten taas punnitsen, että teinkö oikean päätöksen jättäessäni murusen hyllyyn, mutta kyllä joo. Totuus oli toisenlainen pukukopissa. Mutta sortseista meikkis tykkää, ne on varmaan kesällä moneen otteeseen päällä. Jeejee.

2 kommenttia:

Nooruska kirjoitti...

Shortsit on tosi kivat! Itsekin unelmoin shortseista ja sitten vaan pätkäsin vanhat farkut!

Elina kirjoitti...

Joo, mäkin pätkäsin, mut ei ne silti ollu yhtä hyvät kun hyvät farkkushortsit. :D Johtui tosin varmaan siitä, ettei ne farkutkaan ollut alunperin kovin loistavat.