torstai 20. tammikuuta 2011

20012011

Joo. Mä myönnän että oon niin massahysterian uhri. Tai ei se oo oikea sana. Mainonnan uhri ehkä. Tai blogimaailman uhri. Mä olen aivopestävissä ja vähän tyhmäkin. Maiharit. Halooooo! Mutta silti. Ai että kun ne on kivat. Enkä mä missään nimessä tahtoisi niitä mustina ja fiksuina. Värikkäinä mä tahtoisin. Tosi värikkäinä.

Mä tahtoisin näkyä niiden kanssa. Tahtoisin ne just siinä värissä mitkä on mun lempparivärit vaatteissa yleensäkin. Mutta huomaakohan sen edes musta että mun lempivärit on ne mitkä on, koska mä pukeudun aika... hmmm... yksinkertaisesti. Ainakin talvella.


Ensi kesä vietetään ihan jossain muualla kun Suomessa. Toivottavasti. Siellä ei kyllä Martenseja pysty käyttämään. Harmi. Tai no ehkä jos yrittäis. Voisi vaan tulla ainakin aika lämmin, ehkä jopa hiki. Maiharit, ainakin värikkäänt sellaiset, voisi näyttää aika vinkeiltä sortsien kanssa. Ehkä hameenkin. Oonkohan mä valmis hame/mekko/maiharit yhdistelmään? Ei tiedä. Ehkä, jos ryhdyn tosi rohkeeksi. Totta kai ryhdyn.Eniveis. Siniset, pinkit ja liilat olis tällä hetkellä ihan ykkösvaihtoehtoina. Mutta miiiitkä mä sit ostaisin? En ehkä mitään, ehkä mä vaan haaveilen. Tai ehkä, ehkä mä toteutan haaveet.


Kuvat: drmartens.com

0 kommenttia: