maanantai 10. tammikuuta 2011

Korkokenkätyttö.

Miksen, oi miksen, mä voi olla korkokenkätyttö? Kuinka kivasti siinä sitten tulisi säären muoto paremmin esiin ja kuinka nätisti ne korkokengät saisi kaikki housut ja mekot näyttämään paremmilta. Niin. Miksen mä oo korkokenkätyttö? Yritän kyllä aika ajoin. Kovasti yritänkin. Sitten palaan takaisin mataliin kenkiin. Nyt on näköjään taas se aika vuodesta kun yritän kovasti. Nellyltä meni eilen tilaukseen parit kivat kengät. Kummassakaan ei ole paljon korkoa. Ja se on hyvä se. Kuka sitä nyt ottaisi ensimmäiseksi mitään kahtatoista senttiä kun on taas viime syksystä (okei, kesästä... no joo, keväästä.) saakka lompsottanut matalilla.Nää harmaat nyt sit vaan on nätit. Ja niillä mä voisin hyvin kuvitella kulkevani kivasti kuivalla asvaltilla. Mutta hei, missäköhän sitä kuivaa asvalttia on? No ei kai ihan vielä missään. Kai. Jos oikeen kovasti toivoo, niin ehkä kevät tulee nopeammin. Mä ainakin toivon kovasti, että siitä se ei voi olla kiinni.


Ja nää sitten... mä pohdin, huokailin, pohdin ja huokailin vähän lisää. Kummat mä otan. Tosi kauniit molemmat. Suhteellisen kivan korkea korko. Nilkkurit mä tarviin. Oikeesti siis. Ihan oikeesti tarvitsen. Että mustat vai värilliset. Mustat on kai käytännöllisemmät mutta noi värilliset ehkä söpömmät, pirteemmät ja miksei nekin kävis mustien vaatteiden ja muiden jutskien kanssa? Ne on ehkä jopa käyttökelposemmat. Niii! Niin, että ne sitten otin. Ja olen tyytyväinen. Kyllä.

Ja arvatkaa mitä? Kengät jotka mä oikeasti tarvitsen olisi matalat, JÄRKEVÄT talvikengät. Jotka sopisivat vähän leveämmänkin puntin alle. Siis alle. Ei päälle. Talvisaappaita mulla kyllä on. Mistä ne järkevät kengät löytyy?

0 kommenttia: