tiistai 18. tammikuuta 2011

18.1.2011

Kävin tänään uimahallissa...

Rakas Jumala vai mikä suurempi voima siellä ylhäällä oletkin...

...älä anna mun ikinä...

...pukeutua takapuolesta roikkuviin vaaleansinisiin farkkuihin, (Ja ei, ei sillä tavalla mageesti roikkuviin) jotka oon ostanut suoraan Vapaa Valinnan aletangosta. (ok, ok, sieltä varmasti löytyy joskus jotain hienoa!)

...käytää vaelluskenkiä ihan minkä tahansa asuvalinnan kanssa.


...kutsua itseäni tai siskoani lapseni/lapsensa emoksi. Emoksi??!!! What the fuuuuuck?

...ostaa puuvillaisia Nalle Puh pikkuhousuja enää nelikymppisenä. Punaisia, joissa Nalle Puh tanssahtelee iloisesti. (Miksi, oi miksi mä katselen uimahallilla toisten naisten pikkuhousuja?)

... harmitella kasvorasvan puuttumista uimahallikassista, sitoa samalla vaelluskenkieni nauhoja ja päivitellä että jos nyt se unelmien mies ja prinssi tulee vastaan, niin mitäs sitte? Ei mulla ole edes kasvorasvaa naamassa. Eikä harjaakaan saattunut mukaan. No näkeepä mut sitten ainakin luonnollisena heti. Että mahtavaa ja silleen.


...lässyttää lapselleni kuinka olisi nyt hyvä juoda täällä uimahallin pukuhuoneessa vähän trippimehua ja syödä banskua, jotta jaksetaan sitten yhdessä iltapalaan.


Mä en taida mennä enää ikinä uimahalliin. En ainakaan kun ottaa päähän just niin paljon kun nyt. Ja oikeastaan koko tän päivän. Oikeastaan kuka tahansa olisi osunut mun kanssa samaan pukukoppihässäkkään pukemaan ja lässyttämään, olisi saanut ihokarvat pystyyn. Että kiitti ja moi.

kuvat:photobucket.

0 kommenttia: