maanantai 11. tammikuuta 2010

Isomman naisen pukeutumissäännöt.

Kraaah! Mä tilaan Me Naisia ja lehti on pääosin ihana. Kivoja artikkeleita, vähän maanläheisiä pukeutumisjuttuja ja kirja/levyarvosteluja sellasella mukavalla otteella kirjotettuna. Siis I like.

No mutta! Nyt siinä olikin joku oikein monen sivun juttusarja XL-naisen pukeutumisesta, siitä miten pitäisi pukeutua ja mitä pitäisi välttää. Ja mulla nousi niskakarvat pystyyn, aina ne samat löpinät. Älä käytä tiukkoja housuja (kylläpä, päivittäin ainakin legginsejä. Vaikka se trikoo on riskillä ruma), vältä löysiä yläosia (en todellakaan, nytkin on ihan väljä marjapuuron värinen mekkopaita päällä), älä kisko pällesi niitä kirjavia sukkahousuja (ihan varmana kiskon jos tahdon) ja niin edes päin, jokainen voi kuvitella päässään. Tai lukea seuraaavasta.

Kuten myös tässä artikkelissa, esimerkiksi on usein kuvattu naisia jotka on puettu väärin ja oikein. Ja kas kummaa, musta tässä(kin) jutussa ne väärin puetun näköiset naiset on paljon raikkaaman ja paremman näköisiä. Nou kän duu.

Mulla itsellä oli tässä yksi päivä tollanen kauhee asukokonaisuus hyvin pimeässä huoneessa kuvattuna jossa on tiukkalahkeiset housut löysän paidan kanssa. Shame on me. Ja en oikeesti tajua ees hävetä niin paljon, etten pistäisi noita vaatteita uudelleen.

Jutun pointti taisi olla se, että mitä väliä mitä laittaa päällensä? Olkoon tuulipuku tai hippamekko pakkasella, kunhan itse tuntee olonsa vaatteissa mukavaksi ja nätiksi.

4 kommenttia:

Norppis kirjoitti...

Juups, kaikki perinteiset pukeutumissäännöt, eri vartalotyypeille, eri ihon/silmien/hiusten värille, ärsyttää jonkun verran. Kyllähän niissä joku "perustelu" on miksi pitää tehdä niin ja näin. Yleensä yritetään häivyttää "ongelma" kohtaa tai korostaa jotain hyviä puolia.

Mutta mitä ne on? Eikö ihminen ihan itse valitse tykkääkö se pyllystään, kaulakuopastaan, vai kainaloistaan ;) korostaa sitä mitä itse haluaa, tai ei korosta mitään, on vain oma itsensä ;)

Mutta niide lukeminen on kyllä ihan hyvää viihdettä :) tosin ne ei mun pukeutumista liikuta mihinkään suuntaan ;)

Elina kirjoitti...

Joo viihdettähän toi on. JAtkuvaa silmien pyöritystä. "Miksi tossa taas lukee noin?!" Ärsyttävää viihdettä. :D

NooranElämää kirjoitti...

Toi juttu oli kyllä mun mielestä niin huonosti tehty, mä teen ainakin just niin kuin tossa kiellettiin.

Elina kirjoitti...

Niin mäkin ja nyt vaan entistä enemmän. :DD