lauantai 9. tammikuuta 2010

Mitä mä teen.

Ihan oikeesti, otan kuvan Citymarketin sovarissa, koska kotona ei oo tarpeeks valoa? Käyhän se tietty näinkin. Ja ajattelin vaan tietenkin just sitä kritiikkiä siitä kuinka inhottavaa on odottaa sovarivuoroa kun siellä on joku napsimassa kuvia ja menin ah aina niin aution Cittarin sovituskoppiin. Ei vaan, tottahan se on. Sovituskoppijonot on muutenkin tarpeeksi tuskastuttavia ilman siellä tapahtuvaa kuvien ottamista.

Joissakin kuvissa vilahtelee takin alta toi ihana "neule"takki, joka on Gina Tricotista. Se on tosi kiva ja rento. Loistava valinta sellasille alaosille jossa on kiva peittää peppu, mutta jotka ei sit kuitenkaan tarvitse pidempää helmaa. Ja kaskas, hameena H&M:n viiden euron riepu. ;)


Lähinnä kai halusin kuvata tota kassia joka on löydetty kirpparilta ehkä noin eurolla. Mä käyn harvoin kirppiksillä, vaikka kannatankin harrastusta ehdottomasti varsinkin ekologisista syistä. Tuntuu etten vaan ikinä löydä sieltä mitään. Onneksi joskus tuuri on munkin puolellani, jättikassi on ihana ja just sitä mitä tarvitsen aina.

0 kommenttia: