lauantai 2. tammikuuta 2010

Perusvaatteita ja kasvu ehkä aikuisuuteen..

Huomaan nykyään rakastavani perusvaatteita, yksinkertaisia ja helppoja yhdistellä. Musta leggingisit ja hame tai mekko on yksi suosikeista. Ykkösrakkaudeksi tällä hetkellä on noussut Henkkamaukan 4,95 maksava hamonen jota omistan jo monissa väreissä.


Perustrikoo hame, joka pelastaa monet aamut. Ja illat. Ja yöt. Niinkun nyt just vaikka uudenvuodenaatto. Vielä puolituntia ennen lähtöä seisoin vaatehuoneessa huuli pyöreänä. "Mitä hittoa mä täältä edes löydän." Kaikki näytti huonolta, näytin joka ikisessä vaatteessa joko tosi läskiltä tai muuten vaan muhkuraiselta. No, onneks taattu trikoohame tarttui ikäänkuin vahingossa käteeni, se oli musta versio jossa menee kultaisia "paljetteja" pitkin hametta. Musta paita ja harmaa villatakki, punaset korvikset, laukku ja kaulakoru ja menoksi.


Mä olen tän vuoden aikana huomannut kuinka tärkeätä onkaan omistaa niitä perusvaatteita, ne antaa kaiken muun loistaa, mut mukaanlukien. ;) Kaikki kuvat Hennes & Mauritz. Ikävä kyllä mun lempparihamosta en kollaaseihin saanut mahtumaan, mutta nettikaupastahan sekin löytyy.

0 kommenttia: